Skip to main content

Daisy Roefs

Why fit in, when you were born to stand out

Welkom op mijn fotografische reis, gedreven door een passie voor inclusiviteit.
Mijn missie is helder: ik gebruik fotografie als krachtig medium om de conventies van mode, sociale stereotypen en uiterlijke schijn uit te dagen, en te stoppen met labelen. Samen met diverse creatives streef ik ernaar de norm te herdefiniëren en te doorbreken. Maar hoe kunnen we dit doen?

Met de technieken en esthetiek van modefotografie zoek ik naar visuele antwoorden op deze vragen.
Mijn doel gaat verder dan alleen het creëren van mooie beelden. Ik wil verhalen vertellen die dieper gaan, die resoneren en een tastbaar verschil maken in de wereld van vandaag.

Als jij niet bang bent om buiten de lijntjes te kleuren, te experimenteren en samen met mij hokjes te doorbreken, nodig ik je uit om deel uit te maken van deze beweging. Laten we samen een gemeenschap creëren die de grenzen van conventionele schoonheid en representatie uitdaagt. Join the movement and let’s create a community!

Clients:

Talkies Magazine / Mirror Mirror magazine / &C Magazine / WONDR Experience / Docfeed festival / Flanelle Magazine / MOB Journal / Imirage Magazine / Homme Magazine / Rebel Magazine / LUZ for Manfield / Jansen-Noy / Bracket official / SIZ Brand / DMA Models / Radical Faces / Known Model Management / Brave Models / Change Model Management / Gemeente Helmond / Tess V / Monique Brouns / Jobbels / Fanny de Ruyter / Phoenix Cultuur en meer…

Exhibitions:

Ikyoshie project @ Docfeed documentaire festival 2021

Ikyoshie project @ Kunstcentrum Willem II 2021

Doe normaal, dan doe je al gek genoeg @ Bibliotheek Helmond 2024

All rights reserved Salient.